Az ön személyes adatait kizárólag a regisztrált vállalkozások, árajánlat adás céljából kapják meg.  
Személyes és egyéb megadott adatai ezen szolgáltatáson kívül, nem kerülnek más felhasználásra. 
Adatai végleg törölve lesznek az ajánlatkérés érvényessége lejárta után
Az ajánlatkérő űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy szakemberek megkeressék árajánlatukkal, az ön által megadott elérhetőségen.

Az ajánlatkérés és a kapcsolati adatok csak valós és létező adatokat tartalmazhatnak
Az ajánlatkérő beleegyezik hogy adatai az árajánlatkérő  weboldalon lesznek megjelentve, ajánlat kérésének lejáratáig.  / Ajánlat kérésénél megadott adatait csak árajánlatot adó  regisztrált vállalkozók láthatják

A regisztrált, árajánlat adó vállalkozók felelőssége:

A regisztráció során csak valós adatokat közölhet. Ennek megsértése, a szolgáltató tudomására jutását követően, azonnali törlést eredményez a szolgáltató rendszeréből.
A regisztrált árajánlatadó vállalkozó teljes felelősséget vállal a http://arajanlatkeres.ucoz.hu/ keresztül megkapott adatok jogszerű felhasználásáért. A regisztrált vállalkozó, felel hozzáférési adatainak, harmadik fél részéről történő, visszaéléseiért. A regisztrált vállalkozó,  felel teljes mértékben az általuk megadott cégadatokért  
 

NON-profit szolgáltatás
  
Az oldal üzemeltetőinek nincs belátása, és anyagi haszna az ajánlatkérő személyek és ajánlatot adó vállalkozások, egymás közötti megállapodására. Esetleges vitás ügyeikben nem foglalunk állást.
Az http://arajanlatkeres.ucoz.hu/ üzemeltetői kizárják felelősségüket mindazon károkért és hátrányokért, amelyek az  oldalain elhelyezett anyagokból származnak, beleértve a harmadik félnek okozott károkat is.  Továbbá az oldal üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállalnak a rendszer használatából adódó károkért.
A felhasználási feltételek megváltoztatásának jógát fent tartjuk.